Alkatrészek, szerszámok nyílászáró gyártáshozTisztelt jelenlegi és leendő Ügyfelünk!

Engedje meg, hogy röviden bemutassam cégünket.

A Wemaro Tools GmbH több mint 25 éve van jelen a nemzetközi piacon. Saját gyártásnak, fejlesztéseknek és kimagasló kvalitásnak köszönhetően már szinte nincs olyan ország ahová ne szállítana vállalatunk alkatrészt, szerszámot nyílászáró gyártóknak. Cégünk neve ez idő alatt egybeforrt a minőséggel, és precizitással. Szerszámaink az alumínium, PVC, acél, és kompozit anyagok megmunkálásához ideális segítséget, és megoldást nyújtanak.

A Wemaro legfőbb ismérve, hogy partnereinkkel, vevőinkkel együttműködve és kommunikálva rövid idő alatt képesek vagyunk kezelni a problémákat, és ideális megoldást találni azokra.
A legmodernebb gyártási technológiáknak köszönhetően termékeink hibátlan minőségben készülnek el. Gyors és precíz produkciós eljárásoknak köszönhetően, partnereink kéréseire az átlagosnál gyorsabban tudunk reagálni, legyen szó kis, vagy akár nagyobb mennyiségről. Célunk, hogy ezt az irányvonalat Magyarországon is megvalósítsuk. Az elmúlt időszakban rendszeresen figyelemmel követtük az itthoni piac alakulását, és elérkezettnek láttuk az időt, hogy létrehozzunk egy központot a magyar partnereinknek is.

Erősségünk, hogy minden a legmodernebb technológiával ellátott vállalkozást is képes vagyunk kiszolgálni, valamint a legkisebb gyártókat is szem előtt tartja. Tudjuk, hogy milyen nehéz alkalmanként megfelelő eszközt beszerezni kis mennyiségben. Talán a legelterjedtebb probléma, hogy a legnagyobb gépgyártók nem foglalkoznak partnereikkel csak addig, amíg az első gépsort beállították. Számunkra ez a terület adta a lehetőséget. Mi minden olyan partnert is szem előtt tartunk, akit más cégek nem tekintenek potenciális erőnek. Németországi cégünk mára már a legnagyobb gépgyártóknak is készít megmunkáló eszközöket, ezzel pedig a piacon egyedül álló szolgáltatóvá nőtte ki magát.
Reméljük, hogy a jövőben Önnel is sikeresen fogunk együttműködni, és kiváló partneri kapcsolatot tudunk kialakítani.

“Az Ön elégedettsége, a mi motivációnk.“

Laurinyecz Dávid

Széchenyi 2020